Sensuele massage voor vrouwen

  • 120.00 Euro €
  • Geplaatst op: Februari 20, 2019
  • Bewerkt op: Februari 20, 2019
    • Gemmeninch , Nederland België Vaals Gemmenich Limburg , Belgium

Wil je als vrouw eens sensueel aangeraakt worden. Dan ben je bij mij op de juiste plaats. Een Tantra massage daar gaat het niet om seksueel contact te willen hebben. Bij deze massage kun je bij jezelf weer aankomen. Je aanvaarden als vrouw te mogen zijn. Je heel lichaam wordt met warme olie gemasseerd. Een originele Tantra Massage heeft niet tot doel om een orgasme op te wekken.
Tantra heeft tot doel je open te stellen voor een diepere ervaring van jezelf.Hierdoor versterkt je bewustzijn, krijg je een rijker gevoelsleven en kan uw erotische belevenis sterker worden.
Tantra betekent expansie en bevrijding en stimuleert zelfonderzoek, je verkent je diepere gevoelens en verlangens.
Bij deze massage is de aanraking extra sensueel, intiemer en deels erotisch,.... maar niet seksueel.
Voor een tantra sessie zijn we beide naakt.Tantra is heel teder en liefkozend van aard. Op een integere wijze wordt fysiek contact gemaakt, en creëren we een lichamelijk verbinding. Body2Body masseren is een onderdeel van deze massage.
Tijdens de Tantra ben je als gemasseerde niet noodzakelijk enkel passief ontvangend. Een beperkte actieve rol is toegestaan, doch niet verplicht. Enkel als je daar zin in hebt en je daar goed bij voelt, mag je de masseur aanraken, strelen, knuffelen. Het komt weliswaar meestal een fijnere verbinding ten goede.
Bij een Tantra massage leggen we nadruk op een rustige en diepe ademhaling, op die mannier vitamineer je uzelf.
Een happy-ending is een mogelijkheid, maar is bij voorkeur niet uw focus of doel, een spontane ontlading kan voorvallen, en is geen probleem
een sessie duurt 2 1/2 uur

Gemmenich bij Vaals Nederland maar in België en 15 min van Aken

Share by email Share on Facebook Share on Twitter Share on Google+ Share on LinkedIn Pin on Pinterest

Gerelateerde advertenties